lucrăm mai întâi la problema reală – comportamentul de bingeing.

lucrăm mai întâi la problema reală – comportamentul de bingeing.

De la confuzia inițială până la „Găsirea firelor”

Pentru aceia dintre voi care nu mă cunosc, sunt unul dintre antrenorii de mâncare slabi ai bărbaților și îmi place meseria mea! Dar o perioadă acolo, lucram ca profesor (care este o profesie nemaipomenită pentru persoana potrivită) și mă simțeam stagnant. Nu mi -am urmărit pasiunea.

Deci, după ce am decis să -mi urmăresc visele și să schimb cariera – dar înainte de a o face de fapt – am încercat să mă pregătesc cât mai bine, citind tot ce aș putea să -mi iau Hands on.

Am urmărit DVD -urile, am participat la seminarii și am vorbit cu unele dintre cele mai respectate nume din industrie. Toată lumea, părea, a avut succes dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele.

Desigur, m -am simțit copleșit.

În primul rând, m -am întrebat dacă pot avea vreodată succes în mijlocul acestor uriași. În al doilea rând, în timp ce toți acești oameni au obținut rezultate remarcabile, toți păreau să folosească diferite metode. Am sărit de la cal la cal, schimbându -mi constant abordarea pentru a se potrivi oricare dintre experți am urmărit la vremea respectivă.

am fost doar mai confuz și mai frustrat. Până când mi -a răsărit:

aceleași abilități care ne fac să avem succes într -un singur domeniu al vieții în alte domenii.

Acum, sunt un tip luminos și educat. Știam că pot să -mi dau seama. Iată ce am făcut:

În loc să mă concentrez pe ceea ce era diferit, m -am concentrat pe ceea ce era similar.

Încă am acordat atenție tuturor noilor metode pe care le învățam. Dar m -am concentrat pe principiile de bază – care erau mai unificate decât credeam inițial.

perspective de la intern

rapid înainte până astăzi. Lucrez ca un antrenor de mâncare slabă, urmărind un master în fiziologie de înaltă performanță și internând la Cressey Performance. Astăzi aș dori să vorbesc despre stagiul meu în mod special.

În prima mea zi, în ianuarie, am primit „manualul” intern. Acesta conținea elementele esențiale:

 • Cum îi place lui Pete Dupuis cafeaua lui (un mic lapte de migdale, un pachet de Splenda și pe biroul său când ajunge);
 • Acea Eric Rezervorul de câine al lui Cressey latră de 2 ori, urmat de alungarea propriei cozi, când trebuie să iasă afară;
 • Cum să obțină amestecul de fum perfect/picant atunci când face chiliul lui Chris Howard (3 ciuperci cumin, 1 Pinch Cayenne);
 • Nu obțineți mogwai umed, hrăniți -l după miezul nopții sau expuneți -l la lumini strălucitoare.

După ce am stăpânit pauzele de baie și cafea, i Am început să examinez ce face CP atât de reușit.

să spună că am învățat deja că o tonă va fi o subestimare. Timpul petrecut la CP cu Eric Cressey, Tony Gentilcore și ceilalți antrenori este ca anii de câine – într -o zi este echivalent cu șapte. Nu este nevoie de foarte mult timp pentru a recunoaște elementele cheie care fac acest loc atât de reușit.

Dar iată partea amuzantă. Mi -am dat seama că ceea ce fac oamenii la Cressey Performance reflectă aceleași principii pe care le -am folosit ca antrenor de alimentație slabă de nutriție de precizie de ani buni.

aceleași abilități care ne fac să avem succes într -un domeniu al vieții, de asemenea De asemenea, în alte domenii.

Iată o listă cu ceea ce cred că sunt componentele cheie ale succesului, comparând trei perspective diferite:

 • Abordarea Cressey Performance (CP)
 • Abordarea mea ca JB2
 • Abordarea de nutriție de precizie (PN)

(NOTĂ: De ce JB 2? Pentru că, deși am fost Numit JB toată viața mea, să fim sinceri, există un singur JB)

Sfat de succes: Obțineți o evaluare onestă a cine sunteți și unde sunteți

Abordarea Cressey Performance (CP ): Când clienții intră în CP, îi ecranizăm, ne dăm seama cine sunt, apoi le oferim un program bazat pe numeroși factori, inclusiv: abilitățile lor, obiectivele lor, sportul lor, poziția lor, etc. Înainte de a putea dezvolta un plan, Trebuie să vă dați seama de wh la/cu cine aveți de -a face.

Abordarea Jay Bonn (JB2): la câteva săptămâni în stagiu, CP a ales clienții aleatori pentru a oferi un feedback scris și anonim scris cu privire la stagiari. În afară de comentariul ciudat, al meu a fost destul de consistent: eram prea liniștit. Nu a fost o surpriză pentru mine. Sunt un introvertit natural. Îmi ia ceva timp să deschid și să inițiez conversația. Am fost așa tot viața. Cu toate acestea, nu înseamnă că sunt mulțumit să -mi păstrez identitatea. Acest feedback onest pe care l -am primit poate face un antrenor mai bun și pot lucra la îmbunătățirea abilităților mele de comunicare.

The Precision Nutrition Abord (PN): În programul PN, ne întrebăm întotdeauna clienții dacă aceștia lor lor lor sunt Identitatea se potrivește cu ceea ce vor să fie. Îi întrebăm dacă știu cum sunt percepute. Sigur, cu toții vrem să fim oameni conștienți de sănătate. Dar dacă demonstrăm comportamente care arată altfel, este posibil să nu ne atingem niciodată obiectivele. Nu numai că avem nevoie de evaluări fizice și evaluări ale personalității, ci avem nevoie și de evaluări ale stilului de viață.

Sfat de succes: Concentrați -vă pe cel mai important lucru mai întâi

CP: Folosim informațiile pe care clienții le oferă, Alături de o combinație de experiență și bun simț, pentru a crea programe bazate pe ceea ce simțim este cel mai critic pentru succesul lor. Atunci când vom pune și/sau corectarea clienților în timpul antrenamentelor lor, vom începe cu cele mai critice lucruri. Cu alte cuvinte, dacă cineva își face cel mai bine cvasimodo -ul în momentul în care se află la punct, primul lucru de remediat nu va fi unghiul degetelor de la picioare.

abordează primele puncte mai importante.

JB2: Dorind să mă îmbunătățesc ca antrenor – ceea ce sunt sigur că se va traduce și în alte domenii ale vieții mele – sunt hotărât să -mi îmbunătățesc abilitățile de comunicare. Aceasta este prioritatea nr. 1 și ceea ce este cel mai important pentru dezvoltarea mea. Învățarea mai multe despre biomecanică va trebui doar să aștepte până când voi dezvolta această zonă critică, factorul meu de limitare actual.

PN: Dacă este posibil, abordăm mai întâi cele mai mari lucruri. De exemplu, dacă guma de mestecat împiedică un client să se apuce de bomboane și alte dulciuri, cerem clienților să oprească guma mestecată, deoarece îndulcitorii artificiali ar putea să nu fie grozavi pentru noi? In niciun caz! Mai întâi lucrăm la adevărata problemă – comportamentul de bingeing. Apoi putem lucra la gumă.

Sfat de succes: Determinați -vă succesul prin comportamentele dvs., nu prin rezultatele

CP: Ne reamintim constant clienților despre importanța tehnicii – nu în greutate ridicată . După cum a spus recent Eric unuia dintre jucătorii săi de baseball, „Suntem aici pentru a deveni jucători de baseball mai buni, nu pentru a ridica o anumită cantitate de greutate”. Sigur, obiectivul final este să devii mai bun, să renunți la grăsime, să faci echipa, să primești premii etc. – dar comportamentele de a prezenta, tehnica corectă, etc. Dacă sunteți rănit și/sau nu vă deplasați bine, nu vă veți îmbunătăți.

concentrați -vă pe scopul dvs. și pe calitatea călătoriei dvs. – nu pe rezultat.

JB2: Am adoptat comportamente particulare pentru a -mi îmbunătăți abilitățile de comunicare. Nu spun doar: „Vreau să fiu o persoană mai vocală”. Acesta nu este un comportament, ci rezultatul final, pe care nu am niciun control. Comportamentul specific pe care l -am stabilit pentru mine a fost să salut și să vorbesc cu fiecare client care a intrat în CP când eram acolo. Nu a contat dacă le -aș fi văzut în fiecare zi în acea săptămână; Încă a trebuit să o fac. Pentru o provocare suplimentară, am decis că aceasta nu poate fi doar un „salut”. A trebuit să am un dialog real, care poate fi despre orice. Salutați și vorbiți cu fiecare client într -un mod semnificativ. Aceasta este o sarcină de acțiune specifică măsurabilă. Ori am făcut -o, fie nu am făcut -o – fără waffling.

PN: Cerem clienților noștri să -și schimbe „Vreau…” pentru a „salva…” să salvez „vreau” pentru cadourile tale de naștere . În schimb, le oferim acțiuni specifice de făcut. De exemplu, schimbarea „Vreau să pierd 5 lbs” (un rezultat pe care nu aveți niciun control) la „Voi exercita de 5 ori pe săptămână” (un comportament semnificativ și măsurabil).

Sfat de succes: Dezvoltați mediul fizic și social potrivit

CP: Camaraderia de la CP este nesimțită de mare. Veți găsi sportivi profesioniști care interacționează și încurajați studenții de liceu ca și cum ar fi frații lor mai mici. Veți găsi femei la nord de 50 de ani care împărtășesc un suport de putere și mergând la set cu copiii de colegiu în afara sezonului lor. Tatăl și fiica care se dea cu care se împlinesc cot la cot. Mame, fii și unchi. La urma urmei, familia care se ridică împreună … oamenii vor călători câteva ore pentru a se antrena aici. Nu doar băieții profesioniști. Există copii de vârstă de liceu care se desfășoară din afara statului-fie conducând singuri, fie ca un părinte să-i ia dacă nu sunt suficient de bătrâni. Toată lumea vrea să fie aici. Toată lumea vrea să se antreneze din greu. Sunteți un produs al mediului dvs. – inclusiv acei oameni care vă înconjoară.

JB2: În prima săptămână la CP, am început să ridic mai greu și mai încrezător. (De exemplu, consultați videoclipul meu despre un lunge față de 215 lb, la o greutate corporală de 170 lb. Este un început bun!) Destul de curând voi bea benzină și voi putea să mă potrivesc pe pieptul meu ca Tony. (Cu siguranță, nu în același timp, totuși – motive de pericol de incendiu.) Serios, ați văzut distribuția la CP? Dacă nu ați coborât în ​​persoană, consultați câteva dintre videoclipuri, ca acestea, pe care le postează pe blogurile lor:

 • Cressey Performance Promo Trailer
 • Caracteristica NESN pe formarea jucătorilor de baseball

Entuziasmul și angajamentul sunt contagioase.

PN: Încurajăm clienții să se pregătească pentru succes – să -și schimbe mediile fizice pentru a lucra în favoarea lor. De exemplu, începem prin a face bilanț al bucătăriei. Este plin de mâncare de gunoi? Oamenii au materialele potrivite (vase, tigăi, cuțite etc.) pentru a pregăti mâncare bună? De asemenea, ne gândim la mediul de lucru. Dacă mergeți întotdeauna pe lângă „Candy Bowl” pe ruta către mașina de copiere, încercați să luați un traseu diferit. Vei fi surprins de cât de puternică este această schimbare.

Îl încurajăm pe clienți să se înconjoare de oameni care sunt ceea ce clientul vrea să fie. Vrei să fii slab și puternic? Stai cu oameni slabi și puternici. Nu numai că fac lucrurile pentru a obține și a rămâne așa (servind astfel ca exemple bune despre „Cum să”), dar vor face mai ușor atunci când va veni „timpul deciziei” (adică „Vreau să merg să trag o greutate grea sau vreau să o iau ușor pe bicicleta recurentă? ”;„ Vreau să o fac „dificilă” pe ospătar și să comand o friptură la grătar cu legume aburite sau vreau să mănânc doar ceapa înflorită Ca toți ceilalți? ”).

Sfat de succes: Caută sprijin și ai încredere în antrenorii tăi

CP: După ce obțin programul lor, clienții nu se uită la el și cer să schimbe lucrurile în jur . De ce? Pentru că CP are o reputație de a produce rezultate. Ei au încredere în ei. În plus, majoritatea oamenilor nu le pasă de ce funcționează lucrurile. Clienții nu au nevoie sau vor să știe de ce, de exemplu, ar trebui să -și țină genunchii la gheare. Nimeni nu -l întreabă pe Eric de ce fac 4 repetări în loc de 6. Ei vor doar să știe ce să facă, cum să o facă și dacă o fac corect. Crede -mă, ultimul lucru pe care îl dorește un copil de liceu sunt rolurile pe care le -au jucat mușchii specifici în anumite mișcări. Vorbesc din experiență – privirea goală este ceva cu care m -am familiarizat rapid.

JB2: În propria mea dezvoltare de coaching, după ce wow bust recenzii am primit „feedback -ul intern” și am decis ce acțiuni să întreprindem, i -am spus lui Eric despre mine Noua misiune în sală (salutați și vorbiți cu fiecare client într -un mod semnificativ). Dacă aș fi păstrat -o la mine, probabil că m -aș fi descurcat bine timp de o săptămână și apoi m -am estompat treptat. Chiar dacă nu este în mintea lui Eric, așa cum este pe al meu, știind că am vorbit cu el despre acest lucru este produsul simbolic de care am nevoie. În plus, acum sunt responsabil pentru toată lumea care citesc acest lucru. (Sfântă prostie … în ce m -am apucat de mine?)

PN: le spunem clienților noștri: „Sigur, putem explica de ce recomandăm o doză specifică de ulei de pește … dar trebuie să știți cu adevărat 31 Beneficii diferite ale uleiului de pește înainte de a da drumul și aveți încredere în experți? ” În programele LEP și S2B, unul dintre primele lucruri pe care le cerem oamenilor este să dea drumul și să avem încredere în program. De ce? Pentru că, la fel ca CP, rezultatele noastre sunt evidente. Am ajutat mii în moduri semnificative și reproductibile. Dacă nu puteți avea încredere în expertiza noastră, unde veți merge mai departe? Linia de jos: încercați să lăsați „de ce” unui antrenor. Și dacă sunteți antrenor, nu încercați să impresionați pe nimeni, scoțând tone de informații care le pot supraîncărca.

Rezumat: Găsiți firele comune

Sunt incredibil norocos. În momentul de față, internez la Cressey Performance și lucrez cu Precision Nutrition. La stagiul meu, îmi petrec ziua lucrând cu Eric Cressey, Tony Gentilcore și cu toți ceilalți mari antrenori. Și, acasă, conversez cu John Berard și cu toți cei de la Pn.

sunt înconjurat constant de unii dintre cei mai respectați și căutați oameni din această industrie. Și fiind înconjurat de oameni buni și pricepuți nu numai că îmi îmbunătățește cunoștințele și abilitățile, ci îmi permite, de asemenea, să observ fire comune.

să recapituleze, succesul vine de la:

 • Obținerea de a obține O evaluare onestă a cine sunteți și unde sunteți
 • concentrându -vă pe cel mai important lucru mai întâi
 • Determinarea succesului prin comportamente, nu rezultatele
 • Dezvoltarea fizică potrivită fizică potrivită Mediu
 • Căutarea sprijinului și încrederea în antrenori și mentori

După cum puteți vedea, ceea ce ne face să avem succes într -o singură zonă poate fi transmis în alte domenii ale vieții noastre. Cressey Performance și Precision Nutrition au deja succes. Și sunt bine și pe drum.

De unde știu? Ei bine, nu spuneți nimănui, dar de fapt mi ​​-am rupt fața de poker și am crăpat un zâmbet a doua zi.

Aflați mai multe

Vrei să intri în cea mai bună formă a vieții tale și să rămâi așa în bine? Consultați următoarele cursuri de transformare a corpului de 5 zile.

cea mai bună parte? Sunt total gratuite.

Pentru a vedea cursurile gratuite, trebuie doar să faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos.

 • Transformarea corpului Curs de 5 zile pentru femei
 • Transformarea corpului Curs de 5 zile pentru bărbați

În fiecare lună, zeci de mii de oameni întreabă Google:

„Câtă apă ar trebui să beau?”

și Google le indică povești care merg așa:

„Majoritatea oamenilor sunt deshidratați – și nu o știu.”

Listează durerile de cap , constipație, respirație urâtă și alte pericole de deshidratare. Și te încurajează să gâdilă apă, ca nu cumva să te usci ca un stafide triste.

În realitate, totuși, răspunsul la „Câtă apă ar trebui să beau?” este incredibil de scurt și simplu:

Dacă ești sete, bea ceva. Dacă nu vă este sete, nu vă faceți griji.

Sooo … de ce acest articol nu se termină chiar aici?

pentru că există câteva excepții.

(și poate sunteți una dintre aceste excepții . Simțiți -vă liber să săriți înainte dacă sunteți sportiv sau exercițiu, sunteți însărcinată sau aveți peste 65 de ani.)

plus, cred că s -ar putea să nu credeți că rămâneți Hidratul este atât de simplu.

Deci haideți să parcurgem câtă apă ar trebui să bei împreună.

Vrem să știm exact ce să bei?

Descărcați ghidul nostru complet la nutriția lichidă. Veți afla:

 • că nu trebuie să jurați băuturile pe care le iubesc în numele unei mai bune sănătăți și nutriție.
 • Cum să faceți alegeri pentru băuturi care Potriviți -vă stilul de viață, preferințele de gust și obiectivele, indiferent de punctul dvs. de plecare.

Descărcați -vă gratuit „Ce ar trebui să beau?! Luați în considerare această resursă vizuală răspunsul necomplicat la fiecare întrebare pe care ați avut -o vreodată (sau clienții dvs.) despre ce să beți.

De ce aveți nevoie de apă?

s -ar putea să fi auzit deja :

corpul tău este mai mare de 60 la sută apă.

folosește acel lichid pentru unele lucruri evidente – sânge, transpirație, lacrimi – și unele lucruri mai puțin evidente: reglarea temperaturii corpului, ajutând Corpul tău face hormoni și opriți -vă creierul să vă spargă în craniu atunci când faceți burpee.

Este adevărat că deshidratarea cronică vă poate ridica riscul pentru o serie de probleme pe care nimeni nu le vrea: pietre la rinichi , infecții ale tractului urinar și cognitiv negativ și pH performanță ysicală.1